Pregled: Lijek Bayer Biltricid - Detalji o liječenju opisthorchiasis u 2015. godini. OSOBNA ISKUSTVA.

Prije otprilike 3 tjedna bila je liječena u bolnici zbog opisthorchiasis.

Reći ću vam detaljno kako se odvijalo liječenje.
Dakle, liječenje opisthorchiasis. Podijeljena je u tri faze: pripremna, faza 2, tretman, faza 3, oporavak.

Pripremni stadij liječenja opisthorchiasis:

U ovoj sam fazi bio kod kuće. 8 dana vidio moćan choleretic droge ODESTON. 2 tablete tri puta dnevno 30-40 minuta prije jela i ujutro tubaz. Za to vrijeme sam položio potrebne testove i bio pregledan: kompletna krvna slika, biokemija, EKG, analiza mokraće. Liječnik je uputio bolnicu do odjela za zarazne bolesti.

Stigao sam na određeni dan. Bio sam smješten u odjelu gdje smo bili 4 osobe. 3 od njih također su formirana za liječenje opisthorchiasis. Sljedećeg dana počela je druga faza.

Druga faza je liječenje opisthorchiasis s BILTRICIDE. Liječnik je odredio moju težinu i propisao dozu. (na mojoj 53 kg. Popio sam 7 tableta) Pisao mi je na komadu papira u koje doba dana bi trebali biti pijani i koliko. Dakle, kao što sam pio biltricid:

10:00 h 3 tablete
14:30 3 tablete
19:00 h 1 tableta.

Usput, tablete su vrlo velike (ja sam ih kupio, cijena biltricida je 450 rubalja). Bez ukusa, bez okusa. Potrebno ih je oprati velikim brojem vode kako bi se smanjile nuspojave.

S vremena na vrijeme došla bi medicinska sestra i pitala nas kako se osjećamo. Osjećao sam se užasno nakon sat vremena. Postao sam jako vrtoglav, tako da nisam mogao ustati iz kreveta i otići negdje. Liječnik je rekao da cijelo vrijeme leži što je više moguće, što će olakšati stanje. Tada sam se počeo mučiti, ali još nisam odbio jesti. Moj susjed u odjelu iz biltricidnih tableta bio je vrlo bolan, ali nije mučio. Pa, ništa nije preživjelo to stanje, noću su gotovo svi simptomi nestali, a mi smo zaspali.

Sutradan smo još bili u bolnici, povukli se. Sutradan smo završili DUODENAL SENSING (DETALJAN O POSTUPKU I MOJEM ISKUSTVU)) Ali ne samo osjećaj, već i pranje žučnih putova. Otprilike 1 litru natočio sam slanu otopinu, a zatim Ringer-ovu otopinu. Nakon zvuka smo otpušteni. Dao nam je preporuke.

Treća faza je obnova i nastavak liječenja. Ekorsol 1 žličica 3 puta dnevno, a također napravite tubaz i popijte Odeston. Plus još jedan mjesec prehrane broj 5.

Prođite sada treću fazu. Jetra se još nije oporavila. Povremeno nakon jela, čini se da je sve toliko debelo. Više volim laganu hranu. Alergija koja me muči već 9 mjeseci nije prošla. (Tako da ne mogu ništa reći o učinkovitosti liječenja. Nadam se najboljem! Nadam se da liječenje nije bilo uzalud.

Hvala svima na pažnji! Zdravlje vama i vašoj djeci! :)

PS: PAŽNJA. Poštovani čitatelji! Svatko tko je iskusio opisthorchiasis, napišite u komentarima kako ste ga izliječili. A ti si pomogao BILTRICID.

Recenzije koje su liječile opisthorchiasis

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 03-03-09 17:04

Za ljubitelje ribe šarana, posebno iz bazena Ob, stvarna bol. Moj otac i ja smo bili na liječenju s Biltricidom i Exorsolom (to su liječnici sugerirali), a sve to nije izliječeno. On je zaražen do 40 godina u tijelu živi u žučnim kanalima sjedi, ništa da ga izvući od tamo. Tko se može izliječiti kao nit drugačije?

Autor: Brat sa sjevera (193.254.249.---)
Datum: 03-03-09 17:23

U 3 (!) Godine koje sam liječio zbog toga u bolnici, ne sjećam se što. %)))))
Ispitano nekoliko puta u posljednjih 10 godina, čini se da nema ništa.

I kako ste znali da sjedi u žučnim kanalima? moj zvuk nije ništa pokazao.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 03-03-09 17:36

I pokazali smo. Svakih 3-4 dana odlazi u šetnju do gušterače i natrag, navodno ga je u to vrijeme moguće uhvatiti u klopku. Ja i kandidati medicinskih znanosti nismo ništa govorili o tome da ne govore.

Autor: jolly_rober (---.255.92-15.kzn.ertelecom.ru)
Datum: 03-03-09 18:04

> I pokazali smo. Svakih 3-4 dana ide u šetnju
gušterača i natrag, navodno to u ovom trenutku travanut
> možete. Ja i kandidati medicinske znanosti nismo ništa govorili
> da ne govore.

Moj dragi ujak je patio od ove infekcije, pa je lijekao tinkturu pelina i buhača. Ne sjećam se koncentracije i periodičnosti (čitaj, ne znam), ali sada ne moram nikoga pitati da je cijelo selo izumrlo.

Autor: aav (---.sibverk.ru)
Datum: 03-03-09 18:16

Dobar lijek je Praziquantel.

Tvrd. Mislio sam da nemamo profesionalnih bolesti, osim alkoholizma.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 03-03-09 19:42

Prije četiri godine sam došao na ovu infekciju, u Moskvi u bolnici je nemoguće oporaviti se, liječnici znaju manje od onog što piše na internetu. Postoje pilule, koje ubijaju u roku od 24 sata, ali onda jetra mora biti obnovljena godinu dana, i još uvijek ne možete dobiti te lijekove (one koje su obnovljene). Oni to doista shvaćaju u Tjumenu, Novosibirsku i Barnaulu. Ukratko, tretirao je sebe. Aspenska kore prema shemi (prodaje se u ljekarnama, ne morate je sami uzimati) jednom tjedno dybash, zatim za mjesec dana također tri medicinska katrana prema shemi.
Moj je oblik bio težak, udarao je u zglobove, jedva sam hodao, paljenje se moglo okrenuti samo s dvije ruke. Općenito, ovo je dugoročan posao, došao sam u više ili manje normalno stanje tek nakon šest mjeseci.

Sam Nichrome... je li to od ribe tako da se možete zaraziti? Samo od šarana? Koji su simptomi?

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 03-03-09 20:58

Od bijele ribe u Tolyattiju još nije stigla, to je sibirska bolest

Autor: johnsan (---.cn.ru)
Datum: 04-03-09 02:48

Pročitajte, može vam dobro doći:

Autor: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Datum: 04-03-09 03:46

Gospodo, veliki zahtjev za davanjem pojedinosti o simptomima i dijagnozi. Online čitanje zbunjeno. Htjela bih znati ne po glasinama.
Već pola godine jetra malo boli, ultrazvuk se povećava, endoskopija otkriva erozivni gastroduodenitis, liječim se, ali nemam nikakvog smisla, odjednom.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 04-03-09 16:31

Eugeen, simptomi su slični, pitanje u kojoj regiji živite, ova infekcija može se pokupiti na vrlo specifičnim mjestima, a dijagnostika se također može obaviti na nekoliko mjesta, nisam mogao u Moskvi, nema takvih testova

Autor: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Datum: 04-03-09 22:55

Imao sam iskustvo. Svoju je ženu (prvo) tretirao na stari način. Dvije bočice trostruke kolonjske vode - 50 grama dnevno. Ne volim druge, ali joj je stvarno pomoglo, prošlo je više od 20 godina od tada i nema simptoma.
Nitko iz nekog razloga nije pomislio da sjeverni narodi (Khanty, Tungus i Chukchi) preferiraju kolonjsku vodu za bilo koju votku. Put naroda - tako da nema medicinskog objašnjenja.
Prije dvije godine, jedan poznanik se žalio na ista sranja u svojim zhinki, pa, rekao sam o svom iskustvu, nisam vjerovao, ali sam pokušao, i kao rezultat toga čuo sam riječi zahvalnosti.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 04-03-09 23:47

Također sam čuo za trostruki, samo gdje ga mogu dobiti sada?

Autor: Glot (---.114.182.50.ip.tele-plus.ru)
Datum: 05-03-09 16:27

Još uvijek nije teško naći ga, u šatorima iu selima.

Autor: maxim63 (212.176.54.---)
Datum: 05-03-09 16:54

Prije 9 godina uhvatila je ovu infekciju. Prijatelj sa sjevera donio je ribu. Jetra su se u dva tjedna povećala pa nije mogao hodati. Beltricid mi je pomogao. 3 tablete ujutro, 3 tablete popodne i tri tablete navečer. Pio je magnezij i bocu s vrućom vodom na jetri, odmah možete sjesti na lonac jer cijeli dan nećete moći slaz. H

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 05-03-09 21:30

A simptomi su različiti. U osnovi, ozbiljnost bolesti je kod ljudi čiji preci nisu patili od ove gluposti. U Sibiru, mnogi od nas imaju bolesne djedove i očeve koji nasljeđuju tjelesnu toleranciju prema ovom stvorenju. Imamo uglavnom laganu težinu u desnom hipohondriju, a ponekad postoje i lezije na koži (svrbež), ponekad se događa na rukama, vratu, nogama. Dakle, općenito možete živjeti. Samo oni piju krv iz unutrašnjosti žučnih vodova, svaki put ostavljajući tamo mikro-drenaže, zbog čega se kanali masne iznutra i postaju slabo prohodni za odljev žuči, što uzrokuje probavu, kronični prdenje, proljev ponekad bez razloga, a otpadni proizvodi opistora Stalno postavlja smanjenje imuniteta na različitim mjestima u tijelu. Najčešće u zglobovima. Moj zglob zgloba na mojoj nozi jednom je bio tako sjeban da sam jedva mogao dobiti od kreveta do guranja uz pomoć stolice. Temperatura ispod 40 zbog upale zglobova (akutni artritis). Nakon toga sam otišao na otrov s Praziquantelom (Biltricid) u posebnoj klinici, onda ne možete piti godinu dana, radili ste sve vrste postupaka i pranja. Nakon pola godine provjeravali su zvuk koji pokazuje prisutnost opistorch jaja u žuči. Pa, ovdje sam bio tretiran Ekorsolom s Interneta (ekstrakt kore od jasena), jeo sam ga pola puta više nego što bi trebao, opet je dijagnoza pokazala prisutnost padla. netko je savjetovao da pije kerozin, pa, još nisam spreman za nešto.
I samo se ove infekcije u tijelu ne umnožavaju. Mnogi od njih proždiru s ribom (i sjede samo u mesu leđa) toliko. I jaja, on tisuće tjedna emitira, a sranja padaju u kanalizaciju, a zatim u ribnjak. Neki mekušac ih pojede u vodi, a samo unutar mekušca gornja se školjka rastopi i tamo sjede, a riba mekušaca jede, a druga se ljuska otapa s probavnim sokovima ribe, tamo prijelazna ličinka ulazi u meso iznad kralježnice, tamo sve postoji. Dok se ne ispostavi da je ispred ljudskih žučnih vodova. Ljudska žuči rastvara ljusku lutke, a stvorenje koje uspješno udara u kanal naliježe na zid. Imaju dva usta, jedan na glavi, drugi na trbuhu. Jednim ustima uvijek drži. Jebi ga, on je tamo s žučom kad i sam iziđe sranjem. Prazikvantel djeluje na njega kao lijek koji paralizira labijalne mišiće, a zatim istjeruju i moraju se isprati sondama i tubama. Ali tko ima male kanale, ova priča ne pomaže. Ako jedem otrove, jetre (otrovi) obrađujem, a gmazovima ponovno dolazi žuč, samo jetre. Ovdje je košnja.
A od kojih su preci nisu povrijedili, u stvari, oni rade samo prve infekcije, a temperatura je ispod 40, a tijelo svrab i jetra su potpuno ogromni. Vobschem drugačije za svakoga, ali dugi niz godina nisam postigao nikakve specifičnosti od bilo koga, kako ih normalno izliječiti.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 05-03-09 22:19

Suvorov
Nisam ih mogao izbaciti do kraja, imao sam tri godine, sada su mi se zglobovi ponovno povrijedili, tražim laputinu, opet nije u Moskvi.
Pojavila se još jedna kila u kralježnici iz ovog smeća.

Objavio: slava41 (---.64.175.21.sta.211.ru)
Datum: 05-03-09 22:57

Tetka je bila tretirana naftalinom, ne znam, ali je pomoglo.

Objavio: Ivanyč (93.185.147.---)
Datum: 06-03-09 03:21

Da.. i.. i.. i. Pročitao sam stranicu koja je dala - Johnsan, i nešto je bilo tako tužno. Uostalom, u Ladogi i Onemu postoji i to sranje.
A sada je gljiva postala opasna, pogotovo što rastu oko gradova.

Autor: Serjić Samara (---.tcompressor.com)
Datum: 06-03-09 04:07

Tyk nije jasan, ribe treba jesti sirovo, ili posoliti, kuhati, pržene su također opasne?

Autor: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 06-03-09 04:26

Kuhana i pržena normalno, možete jesti

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 06-03-09 05:50

VA - odakle dolazi kičma? Imhoia kila je druga priča.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 06-03-09 12:26

Ribu treba kuhati najmanje 20 minuta, pržiti s poklopcem najmanje 20 minuta. I morate sol toliko soli, tako da se ne rastopiti za 2 tjedna, nakon toga možete potopiti ribu (ili sol galymiya) samo onda možete izbrisati ili dim. Ili zamrznuti od -18 stupnjeva tjedno. Inače dalje. on preživi.
Svi oni koji su je kupili uglavnom su iz sušenog ili dimljenog iz trgovine. Posolili su ga jedan dan u slaboj otopini, zatim nekoliko sati sušili toplim zrakom ili pušili na pultu.
Statistike za zapadni Sibir pokazuju da je deverika zaražena 35%, kruš za 30%, chebak 40%, rudd 90%, ide 100%. O predatorima još uvijek nije točno poznato, kažu mali postotak zaraženih.
Nemojte dobiti bolesna jesetra, losos, bijela riba, carbot.

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 06-03-09 14:45

Prodajemo ogrtač u trgovini. Vrlo ukusno i masno za pivo. Koliko ja znam ovu ribu iz sjevernih rubova, može biti bolesna?

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 06-03-09 16:01

Peled riba je dobra, ne pripada obitelji šarana. Možete sigurno koristiti.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 06-03-09 18:03

Pojeo sam taimen, lipljan i bijelu ribu, od osam sudionika uhvatio je opisthorchiasis samo dva, samo su njih dvojica ponekad koristili votku na brodu pod lagano soljenom, ispostavilo se ili sig ili lipljan, već sig. Previše dobre ribe. Također sam negdje pročitao da postoje slučajevi infekcije čak i od štuke.

Autor: Eugeen (---.nwgsm.ru)
Datum: 06-03-09 20:26

> Eugeni, simptomi su slični, pitanje u kojoj regiji živite, ovo
> infekcija se može pokupiti na vrlo specifičnim mjestima, i
> dijagnostika se također može obaviti na nekoliko mjesta, nisam u Moskvi
> mogao bi, ovdje nema takvih testova

Živim u Lenjingradskoj regiji, čini se da ovdje nema takvih žarišta, ali FIG zna. Štoviše, često rypku iz drugih regija su poslani.

Autor: Romyč_86 (82.116.3.---)
Datum: 06-03-09 20:45

kao što kažemo: "nemojte ometati opisthorchiasis i on vas neće dirati")))
Svidjelo mi se nasljedstvo, jela sam ribu od ranog djetinjstva u bilo kojem obliku i nedovoljno pečena, blago soljena i nedovoljno pečena;
nakon ove teme nije bilo zanimljivo otići, provjeriti?

Autor: zev (---.cn.ru)
Datum: 08-03-09 02:00

Vitaly Tyumen je napisao:

> Imao sam iskustva. Svoju je ženu (prvo) tretirao na stari način. dva
> bocu trostruke kolonjske vode - 50 g dnevno. Ne sviđa mi se
> drugima, i to je stvarno pomoglo, od tada je prošlo više
> 20 godina i bez simptoma.
> Nitko nikada nije pomislio da sjeverni narodi (Hanti,
> Tungus i Chukchi) preferiraju kolonjsku vodu za bilo koju votku. način
> folk - dakle, nema medicinskog objašnjenja.
> Prije dvije godine jedan poznanik se žalio na isto sranje
> Zhinkov, dobro, govorio sam o svom iskustvu, nisam vjerovao, ali pokušao sam,
> kao rezultat toga, čuli su riječi zahvalnosti.

Tako je Dimych. Previše se zglobova razbija, pomisli. Bilo je, ljeti, umjesto krugera s krpom, nismo morali gristi koru trešnje kolonjske. Kostja iz Bisera s vodom ove kathine će se točno potaknuti.

Autor: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 08-03-09 03:00

Zev
umjesto krugera s obloženom trostrukom kolonjskom kore
5+

Autor: Serjić Samara (---.km33316.keymachine.de)
Datum: 08-03-09 03:56

Ako sam ispravno shvatio, onda kako bi se utvrdila zaraza, trebate proći izmet na analizu?

Autor: VA (---.bigtelecom.ru)
Datum: 08-03-09 07:40

Izmet se ne može odrediti, ili ih nositi dva tjedna da bi se analiza bez prekida analizirala, uklanjanje jaja se ne događa cijelo vrijeme, ali nakon određenog razdoblja potrebna vam je sonda za jetru i poseban test.

Autor: Rubin (---.kuzbass.net)
Datum: 09-03-09 20:53

Cuvor> Zaskochi na brod, motor, servis. U,, Razno,, pronaći ćete, Dr.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 10-03-09 16:25

Zheka i mi jučer u garaži vašeg chebaka završili smo s pivom. Stvarno sam sam, a Andryukha je cijela torba.

Autor: Elena (---.pppoe.omsknet.ru)
Datum: 17-03-09 03:18

Moj sin ima 22 godine, mi smo mučeni godinu i pol dana da jednostavno nismo prošli, tretirani smo ecolsolom, i gotovo sve droge koje čitamo na internetu, a narodni lijekovi savladali su sve. Održava se temperatura od 1,5 godina i sve ostalo, kao što je i bilo. Mislio sam, ta glupost, a sada je to Scary.

Autor: Elena (---.pppoe.omsknet.ru)
Datum: 17-03-09 03:25

Moj sin se već drugu godinu dana savija, ništa ne pomaže, pio Ekorsol, pio biltricid, ispisivao sve vrste stvari iz Moskve i katran po shemi. Ni na ovu temu nema liječnika.

Imamo jednu organizaciju, nedaleko od Tolyattija. Bavi se čišćenjem tijela, uključujući parazite. Ljudi su tamo smješteni tjedan dana, a cijeli tjedan prema strogom rasporedu, bave se postupcima čišćenja. Uglavnom se sve temelji na narodnim metodama. Sa stajališta klasične medicine, nije sve neosporno. Ali ljudi odlaze tamo i bilježe iz cijele Rusije. Mnogi dolaze godišnje.

Ako postoji interes, mogu poslati telefon na e-mail.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 03 / 17-09 16:30

I u vama Tolyatti temu opistorhoza daleko od relevantnosti. Ako živimo u žarištima i ne pronađemo metodu liječenja, što onda može učiniti vaš?

Možda ne mogu, FIG zna.
Ali ljudi dolaze iz Sibira.

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 03-18-09 00:05

U dvorištu 21. stoljeća, borba protiv raka HIV-om i tako dalje. Zar danas ne postoje lijekovi koji liječe ovu infekciju? I što nam, čak iu inozemstvu, neće pomoći?

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 03-18-09 00:21

I još više. Da li se ribe koje su inficirane izvana na bilo koji način razlikuju?

Autor: VOLT (62.213.45.---)
Datum: 03-18-09 11:59

U Krasnojarsku. VVVimpn.ru / klinika / 2 / "Institut za medicinske probleme Sjevera". U klinici instituta. Čuo sam da se bave temom opistarhoze. Ured za telefon na stranicama.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 03-18-09 13:59

I izvana ne razlikuje. Oni se mogu vidjeti u mesu leđa pod mikroskopom.

Objavio / la baltiec (---.nevskie-berega.spb.ru)
Datum: 03-18-09 18:38

na temu, kada je prijatelj, liječnik koji je radio dugi niz godina u Africi, pričao sličnim strastima i bio bolestan s nečim sličnim.
ali postoje gotovo svi smrtni slučajevi.

Objavio / la Boatsman (90.151.66.---)
Datum: 19-03-09 20:28

Opisthorchiasis se nikada ne izliječi do kraja.
Potpuni lijek je transplantacija jetre.

Objavio / la: é ((88.205.179.---)
Datum: 20-03-09 06:53

Vitaly Tyumen je napisao:

> Imao sam iskustva. Svoju je ženu (prvo) tretirao na stari način. dva
> bocu trostruke kolonjske vode - 50 g dnevno. Ne sviđa mi se
> drugima, i to je stvarno pomoglo, od tada je prošlo više
> 20 godina i bez simptoma.
> Nitko nikada nije pomislio da sjeverni narodi (Hanti,
> Tungus i Chukchi) preferiraju kolonjsku vodu za bilo koju votku. način
> folk - dakle, nema medicinskog objašnjenja.
> Prije dvije godine jedan poznanik se žalio na isto sranje
> Zhinkov, dobro, govorio sam o svom iskustvu, nisam vjerovao, ali pokušao sam,
> kao rezultat toga, čuli su riječi zahvalnosti.

Moja sestra je radila u ekspediciji (seizmičkoj zabavi) u Khanty-Mans Autonomous Okrug početkom 90-ih. Rekla mi je da je lokalna Khanty pila samo trostruku kolonjsku vodu iz alkohola, rekli su da samo oni mogu biti izliječeni od ove prljavštine.

Autor: Glot (---.181.94-79.tmn.ertelecom.ru)
Datum: 03-28-09 23:26

Neću govoriti za cijelu Rusiju. ali od Uelena do Saleharda, otišao sam na sjever, bio sam na Podkamennaya Tunguska, i svugdje sam bio tretiran samo s "trostrukim"

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 30-03-09 15:05

To je istina "Triple" da pokušam, samo što nije jasno gdje se može dobiti.

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 30-03-09 16:24

Mislim na trostruke priče o razdoblju nedostatka alkoholnih pića. Na sjeveru je taj deficit uvijek bio i lakše je kupiti trostruku kolonjsku vodu, pa su je pili umjesto votke.

Autor: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:25

Peled je malo skuta.
U torti je ukusna.
Ali od bijele ribe, jedina zarazna apistorchiasis.
U kolač nije zarazna, sol za 30 dana, a zatim proces, a ja vam želim pune zdravstvene hlače.

Autor: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:28

Popio sam sebe? Ako ne, onda o čemu govorimo?

Autor: Dmitriy S (90.151.191.---)
Datum: 05-04-09 00:36

Konjak urezan apistohozom.
On, otupio, iu ovom trenutku uzme anthelmintik.
Rezultat nije 100%, ali jetra je u redu!
DA, NIJE ZAMJENA U ČOVJEKA.
Samo se hrani jetrom!
Od konjaka glup. Izbacite choleretic! Iskrena vožnja.

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 05-04-09 05:51

Njezini momci, jer joj je rekao da je zaražena? Mi u čarobnjaku kupujemo s pivasikom. Scary mlyat.

Objavio: Dmitry S (62.105.26.---)
Datum: 07-04-09 02:38

Testirajte s njom i pokupili.

Autor: tatarin (85.233.93.---)
Datum: 07-04-09 06:02

Hvala vam. A što je razdoblje inkubacije? Toliko smo ga popili.

Objavio: Ivanyč (93.185.147.---)
Datum: 09-04-09 00:23

Braća! O ribolovu! Pažljivo proučavajte ovu temu, plus poveznice koje su dane.
Nedavno se vratila moja sestra (ona je liječnica infektivnih bolesti) i rekla da se ova infekcija liječi u njihovoj bolnici Botkin na odjelu za "parazitologiju". Dakle, želite vjerovati da nije sve tako loše.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 09-04-09 23:02

Pa, tamo se liječi biltricidom (praziquantel), nema druge metode u domaćoj medicini. I već je prošlo. Krug se zatvara.

Objavio: Ivanyč (93.185.147.---)
Datum: 10-04-09 00:08

Suvorov! Pa, zašto je tako tužno. Evo tog tjedna idem na inspekciju (u drugu prigodu) i doći ću učiti. Odmah rasporedite sve.

Autor: Suvor (---.cn.ru)
Datum: 10-04-09 14:07

Autor: VA (78.107.30.---)
Datum: 10-04-09 21:12

Hajde Ivanovič, sva je nada na tebe.

Objavio: Ivanyč (93.185.147.---)
Datum: 11-04-09 00:49

I još uvijek živimo dok se nadamo! Kad sam radio u Meksiku, uhvatio sam neku vrstu infekcije. da i nasr. b na nju! Suprotno našem napitku od 40 stupnjeva :)

Opisthorchiasis. Tko se suočio?

: gy: - proći kroz dva ciklusa biltricida kako bi okrenuo jetru. onda glava može raditi. : gy :: gy :: gy:

I o priznanju. čuo za GMP certifikat (iako gdje je došao iz: gy :). SZO koja izdaje lijekove izdaje ovaj certifikat. To daje međunarodno priznanje i odobrenje za prodaju putem ljekarničkog lanca. Sve tamo, prema referenci, ima ovaj certifikat i hrpu drugih. Nemojte nasmijati ljude. Poruka je modificirana od strane korisnika dana 09-03-2011 u 14:02

nažalost, upravo je u Sibiru endemska zona koja nadiru na cvjetanje opisthorchiasis (((a parazitološko udruženje to ne može uopće učiniti. Tamo se "tretiraju" s koraljnom korom, aspenskim kolcem i brane takve disertacije.

Već tri godine se borim s opisthorchiasisom. Biltricid je tretiran dva puta - dio opisthorchusa je izašao. Ali sudeći po simptomima, ne svi. Pokušali i hrpa popularnih metoda - svi oni samo privremeno ublažiti simptome. Općenito, infekcija je i dalje ista. Sada obnavljam jetru nakon drugog ciklusa biltricida. Dijagnosticiran je pre-duodenalnim sadržajem. - pronašla opistorch jaja u žuči.
Prvi put sam se liječio u bolnici s biltricidom, ali liječnici nisu mnogo objasnili kako i što raditi, osim što piju pilule. Stoga je rezultat nula. Po drugi put sam se temeljito pripremao - choleretic nekoliko tjedana prije mamljenja, plus no-spa, plus hepatoprotektori. Zatim biltricid u tri doze (75 mg na 1 kg težine) noću. Zatim dva sata nakon posljednjeg unosa pilule - slijepo. I onda svaki dan, tyubazhs plus choleretic - da izvede opistorchus. Na kraju - van (primijetio sam na toaletnom papiru, ispričavam se za detalje). Istodobno su se pojavili i neki drugi mali paraziti, osim opistorha. Općenito, stanje se poboljšalo, ali simptomi su i dalje prisutni. Ja i dalje tyubazh učiniti i piti hepatoprotectors.

Usput, glavna stvar tijekom razdoblja liječenja nije jesti slatkiše, čak i voće. To je vrlo važno, ispada. Teško, ali isplati. Također sam dodao sok od cikle u svoj obrok - oni ne vole opistorhus, kao i drugi paraziti. Češnjak, lisičarke. Kao što izreka kaže, što je više metoda, to bolje.

A o strašnim učincima opistorchs na zdravlje ne može govoriti. Za neke je sve grozno. Ovdje sam pročitao jedan klinički slučaj, doktori su opisali užas. Čak i dijagnosticiranje opisthorchiasis ponekad jednostavno nemoguće.
[url = http: //www.sibmedport.ru/article/5778-ostriy-opistorhoz/# case] klinički slučaj [/ url]

A da biltricid ne uništi jetru, potrebno je nakon progona loviti žuči i piti hepatoprotektore, bilje i sve to.
Moj sin također ima opisthorchiasis, očito, ali simptomi su vrlo slabi. Izliječit ću se, preuzeti sina)

Mi liječimo jetru

Liječenje, simptomi, lijekovi

Recenzije koje su liječile opisthorchiasis

Učinkovito liječenje opisthorchiasis folk lijekova

NAŠI ČITATELJI PREPORUČUJEMO!

Kako bi se riješili parazita, naši čitatelji uspješno koriste Intoxic. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.

Opisthorchiasis je parazitska bolest tijekom koje ličinke Metagonimusa napadaju ljudsko tijelo. Za opisthorchiasis tretman folk lijekova je vrlo učinkovit i uključuje mnogo različitih recepata koji se mogu pripremiti kod kuće.

Koji su simptomi bolesti?

Prije nego što razmotrite simptome ove bolesti, trebate razumjeti kako ovi paraziti dolaze do osobe u tijelu. Crvi su sposobni proizvoditi jaja, izlučuju se iz tijela zajedno s izmetom i tamo žive. Nakon što ga mekušci pojedu, a kroz njih paraziti dođu do ribe u tijelu. I kroz ribu, oni dolaze do osobe. Vrlo često se to događa u inozemstvu, jer tamo turisti ne provjeravaju hranu za podrijetlo. Dakle, ljudi koji su na odmoru, jedu u lokalnim kafićima na cesti, u kojima ribu opskrbljuju jednostavni ribari. Ovaj proizvod, naravno, nije provjeren od strane veterinarskih službi, tako da postoji velika vjerojatnost da osoba može jesti hranu koja je zaražena parazitom.

Dakle, glavni simptom opisthorchiasis je proljev. Ako se to dogodilo bez razloga i nakon što je osoba posjetila egzotičnu zemlju, postoji velika vjerojatnost da je tijelo zaraženo parazitom.

Također tijekom ove bolesti, pacijent osjeća trbušne kolike, opću slabost, visok umor, groznicu (može ostati 3 dana), pojavljuju se osipi na tijelu. Osim toga, opisthorchosis je često popraćena glavoboljama, zamućenom sviješću i povraćanjem.

Najčešće se larve naseljavaju u tankom crijevu, ali ponekad ulaze u druge organe, negativno utječući na njihov rad. U tom slučaju, simptomi se mogu promijeniti. Dakle, ako crv uđe u jetru, može se razviti žutica kod pacijenta, gušterača će patiti, poremećena će cirkulacija krvi i doći će do neuroloških poremećaja. Vrlo je opasno za život ako paraziti uđu u srce ili mozak. Stoga je vrlo važno započeti pravovremeno liječenje.

Kako je liječenje opisthorchiasis?

Liječenje opisthorchiasis narodnih lijekova vrlo učinkovit. Borba protiv parazita javlja se kod biljaka i raznih namirnica koje ih u kratkom vremenu mogu izbaciti iz tijela.

U ovom slučaju, breza-tar se smatra najučinkovitijom. Opisthorhozu je potrebno liječiti ovim alatom prema sljedećoj shemi: ujutro prvog dana trebate uzeti jednu kap brezinog katrana na prazan želudac (prvo se mora otopiti u maloj količini prokuhane vode). Sljedećeg dana, trebate povećati dozu na dvije kapi, na treći dan, odnosno tri kapi. To treba učiniti sve dok doza ne bude 10 kapi. U 11 dana, doza bi trebala biti smanjena, tj. Na ovaj dan treba uzeti 9 kapi. Tretman s brezovim katranom trebao bi trajati dok ne dosegne jednu kap. Nakon ovog tečaja treba prekinuti.

Osim toga, nije potrebno rastopiti ovaj alat u vodi, možete ga podmazati jabukom ili nekim drugim voćem.

Sljedeći sastojak, koji se smatra jednako učinkovitim u suzbijanju ovog parazita, je vapneni pepeo. Ovaj alat je odličan za uklanjanje opisthorchiasis u djece, ali breza tar ne bi trebalo dati bebe. Potrebno je uzeti lažne grane i spaliti ih, pepeo treba prikupiti i staviti u posudu. Sljedećeg jutra trebate uzeti čašu mlijeka i skuhati pepeo u njoj (žličica). Nakon što beba popije ovo, mora se hraniti. Da bi mlijeko bilo dobro, dodajte malo prirodnog meda. Ovaj alat morate uzeti najmanje 14 dana, nakon čega će parazit napustiti tijelo.

Za liječenje opisthorchiasis takvih folk lijekova kao što su karanfil i češnjak su savršeni.

Potonji sastojak učinkovito bori protiv mnogih bolesti koje uzrokuju parazite, infekcije ili bakterije. No, protiv opisthorchiasis je bolje kombinirati s klinčićima.

Da biste pripremili alat, uzmite češnjak (3 klinčića) i nasjeckajte ga, a zatim ga sipajte s mlijekom (jedna šalica je dovoljna). Ovo piće treba staviti na štednjak i prokuhati. Kada prokuha, potrebno je staviti klinčić za hranu (4 komada) i kuhati ga 2 minute. Zatim smjesu treba ohladiti i filtrirati, a treba je uzeti jedan sat prije obroka, jednu čašu najmanje tri puta dnevno. Ovaj tretman treba nastaviti 10 dana.

Dodatni recepti

Možete dobiti osloboditi od opisthorchiasis uz pomoć rusa, iz koje trebate pripremiti biljni kvas. Potrebno je uzeti svježe, oprano lišće i sitno ih usitniti. Što se tiče količine, risa bi trebala dobiti manje od čaše. U zdrobljenim listovima treba dodati malo silikona i sve umotati u gazu, koju treba umočiti u staklenu posudu. U ovoj posudi trebate staviti čašu šećera, nekoliko žlica kiselog vrhnja i dvije litre sirutke. Smjesa treba čuvati najmanje 14 dana na tamnom mjestu, mora se stalno miješati. Uzmi ovaj lijek treba tri puta dnevno za pola šalice. Tretman s ovim alatom mora biti završen kada ne ostane u spremniku.

Preporučuje se i klinčić s lanenim sjemenkama. Dakle, morate uzeti laneno sjeme (500 g) i klinčiće (50 g). Ti sastojci moraju se mljeti mlinom za kavu i miješati. Ovaj lijek se može uzimati s hranom ili konzumirati u čistom obliku. Doza bi trebala biti 25 g dnevno, a treba je uzeti na sljedeći način: koristiti prah tri dana, a zatim uzeti trodnevnu pauzu. To bi trebalo učiniti mjesec dana.

Tretiranje se također može provesti s komponentom kao što je kora od ogrtača. Štoviše, rezultat u ovom slučaju neće dugo trajati. Dakle, trebate uzeti deset žlica krošnja kore i preliti ih kipućom vodom (1 litra). Kuhanje treba trajati 20 minuta na laganoj vatri. Nakon što juha mora biti filtrirana i ohlađena. Kada je lijek spreman, treba ga uzeti jednu žlicu tri puta dnevno prije jela.

Tečaj bi trebao trajati oko tri tjedna. Tek nakon tog vremena opisthorchosis će biti potpuno izliječen.

Zahvaljujući biljnoj kolekciji moguće je ne samo eliminirati parazite, već i vratiti te organe koji su oštećeni. Da biste uklonili ovu bolest, morate uzeti 100 g Hypericum, cvijet livade i buhača, kao i 50 g timijana i pelina, i 20 g zelenog bundeve. Te se komponente moraju drobiti i zatim miješati. Nakon uzimanja četiri žlice ove kolekcije i zaliti litrom kipuće vode. Zatim morate dati juhu da se skuha 4 sata. Mora se filtrirati i konzumirati dnevno za pola čaše. Tijek ovog tretmana trebao bi biti dugotrajan. Ako se, na primjer, ovo sredstvo koristi pola godine, tada će biti moguće izliječiti sve komplikacije koje su paraziti rezultirali.

Dijeta tijekom opisthorchiasis

Kada se ova bolest treba pridržavati posebne prehrane. Dakle, moć na prvom mjestu bi trebala biti ispravna. To će pomoći tijelu da se nosi s parazitima i spriječi razvoj crva.

Stoga, ako je pacijentu dijagnosticirana ova bolest, onda treba odustati od slatkiša, jer upravo ti proizvodi doprinose razvoju parazita i uzrokuju takve bolesti. Slatkiše treba zamijeniti jabukama i šljivama, koje sadrže mnogo vlakana. Ako slijedite pravu prehranu, možete neutralizirati toksične otrove i za kratko vrijeme ukloniti parazite iz tijela. U tom slučaju potrebno je jesti sjemenke bundeve što je više moguće. Ali kefir će zaštititi gastrointestinalnu mikrofloru. Potrebno je uzeti jednu čašu dnevno. Osim toga, mnogi stručnjaci preporučuju opisthorchiasis piti sirova jaja.

Naravno, paraziti se izlučuju iz tijela uz pomoć tekućine koja se može dobiti iz kiselog kupusa ili salamure. Vodna bilanca ovdje igra veliku ulogu. Dakle, trebate piti dvije litre vode tijekom dana. Takvo pravilo je obvezno.

Osim toga, pržena hrana će morati biti napuštena, jer može samo naškoditi tijelu, a također u ovom trenutku ne treba uzimati takve štetne proizvode kao dimljena kobasica, čips, majonezu i druge. Pacijent mora jesti što više voća i povrća. Zahvaljujući tome, tijelo će se obnoviti, a pacijent će dobiti snagu.

Liječenje kroničnih, akutnih i drugih tipova opisthorchiasis

Različiti tretmani za infekciju

Od svih vrsta helmintskih bolesti opisthorchiasis se smatra jednim od najopasnijih liječnika, zbog čega crvi utječu na jetru, žuč i žuč, kao i na gušteraču. U ovom slučaju, sami paraziti su plosnati tipovi, koji se prenose na ljude preko zaraženih riba iz obitelji šarana.

I sva lukavost bolesti leži u činjenici da se dugo vremena prisutnost helminta unutar tijela može pažljivo sakriti asimptomatski, što osoba sama ne može posumnjati. Nakon nekog vremena, razdoblja mira mogu se izmjenjivati ​​s oštrim pogoršanjima.

Metode liječenja opisthorchiasis

Širom Rusije najčešće su prirodni žarišta opisthorchiasisa sjeverne regije, Zapadni Sibir, a najveći centar takvih helminta smatra se gradom Tyumenom.

Na temelju načina na koji bolest napreduje, liječnik propisuje ili ambulantno ili bolničko liječenje opisthorchiasis.

Glavna uloga u izgradnji liječenja je faza opisthorchiasis:

  1. Akutni opisthorchiasis se liječi različitim lijekovima: antialergijskim i protuupalnim lijekovima, nakon čega se koriste usko ciljani specifični agensi.
  2. Kronična opisthorchiasis: liječenje se provodi uz pomoć anthelmintika, nakon čega je restorativna terapija preduvjet za pozitivan rezultat.

Osim toga, tijekom svih faza terapije, pacijent mora slijediti strogu dijetu. U medicinskoj praksi postoji uzorak djelotvorne prehrambene prehrane opisthorchiasis - Pevznerova tablica br. 5, gdje su obojeni glavni korisni proizvodi za uklanjanje parazita, kao i zabranjena jela koja treba izbjegavati.

Nije posljednja uloga u borbi protiv opisthorchiasis liječenje narodnih lijekova. Biljni pripravci, decoctions, tinkture će ubrzati proces uništavanja i uklanjanja parazita, obnove zaštitnih funkcija i zahvaćenih unutarnjih organa.

Popis droga

Dodijelite potrebne lijekove i izračunajte koji će režim liječenja za opisthorchiasis biti učinkovit, mogu samo parazitolog ili zarazne bolesti. Standardni tijek liječenja uključuje nekoliko koraka:

  1. Pripremna faza, koja uključuje uklanjanje simptoma alergija, upala u gastrointestinalnim organima, obnovu normalnog izlučivanja bilijarnog trakta, detoksikaciju.
  • Desenzibilizirajuća terapija - uzimanje antialergijskih lijekova;
  • Detoksikacijska terapija - uvođenje intravenske fiziološke otopine, kao i 5% glukoze ili hemodeza;
  • Odvodnjavanje bilijarnog sustava - za pružanje choleretic akcije, choleretic droge ili cholekinetics, kao i mješovite vrste lijekova;
  • Liječenje opsežnim antibioticima - tijekom 5 dana kako bi se spriječila ponovna infekcija.

Uz simptom holestaze propisana su sredstva, koja uključuju ursodeoksiholnu kiselinu - Ursofalk, Ursosan ili Heptral. Osim toga, lijekovi se mogu propisati za poboljšanje funkcija gastrointestinalnog trakta

  • enzimski pripravci: creon, mezim, pancreatoflat;
  • prokinetici: motilak, metoklopramid ili motilij;
  • antispazmodični lijekovi: no-shpa, drotaverin, meteospasmil, baralgin ili buscopan;
  • probiotici i prebiotici.
  1. Anthelmintik specifičan tretman, koji je usmjeren na uklanjanje alergijskih reakcija i patoloških promjena u unutarnjim organima zbog izloženosti parazitima. Antihistaminici - tavegil, suprastin ili difenhidramin. Sedativi - korijen valerijane, brom i kalcijev klorid. Vrlo važan element ovog liječenja je uporaba protuupalnih lijekova - askorutina, salicilata ili butadiona.

Preparati za liječenje opisthorchiasis:

  • albendazol;
  • hloksila;
  • Prazikvantel.
  1. Rehabilitacija, koja uključuje dvanaesno bezvodno očitavanje, primanje lijekova-hepatoprotektora za jačanje zaštitnih funkcija tijela, primanje choleretic herbal decoctions. Za choleretic akcija može propisati odgovarajuće lijekove - Essentiale N, gepabene, Kars i još mnogo toga. Možete poduprijeti tijelo posebnom prehranom, kao i obavljanje fizioterapijskih postupaka.

Liječenje opisthorchiasis Nemozol

Bez dijagnoze i propisivanja od strane liječnika, samo-liječenje opisthorchiasis može trajati jako dugo i bez uspjeha. Mnogi parazitolozi i stručnjaci za infektivne bolesti ne preporučuju liječenje opisthorchiasis Nemozol zbog visokog postotka toksičnosti. Samo u slučaju mješovitog tipa helmintskih invazija propisan je takav lijek.

Dekaris uzima jedanput prema preporuci liječnika, a nakon 3 dana započinje liječenje s Nemozolom. Približna doza Nemozola za ljude - 0,4 g.

Nemozol se propisuje djeci u dobi od 2 godine i starije, iako liječnici preporučuju da se ne uzimaju djeci mlađoj od 6 godina. Za svaki kilogram težine, konzumira se 6 mg aktivnog sastojka dnevno.

Liječenje opisthorchiasis Biltricid

Biltricid ima paralitički učinak na parazite, što dovodi do njihove smrti. Režim liječenja i potrebnu dozu određuje samo liječnik, otprilike 70-75 mg aktivnog sastojka po kilogramu pacijentove ljetne težine.

Prijem takvog anthelmintskog lijeka provodi se jednom, ali ako postoji netolerancija na bilo koju komponentu lijeka, doza se dijeli na 2-3 doze dnevno. Lijek se propisuje djeci starijoj od 4 godine, 72 sata nakon uzimanja pilule, možete dojiti dijete. Šest mjeseci kasnije, prati se učinkovitost takve terapije.

Liječenje opisthorchiasis Chloxyl

Kloksil - antihelminthic lijek, koji operativno opisthorch stanica, kao i negativan utjecaj na njihov metabolizam ugljikohidrata, što dovodi do njihovog uništenja.

Ovisno o stupnju razvoja opisthorchiasis, intenzitet invazije, liječenje se može provesti u roku od 2-3-5 dana, tijek liječenja je 15-24 grama komponente, koja je podijeljena u naznačene dane terapije. Unatoč činjenici da takav lijek nije tako učinkovit kao Biltricid, može se propisati za liječenje djece.

Dijeta u liječenju opisthorchiasis

Tijekom liječenja opisthorchiasis od velike važnosti je poštivanje određene prehrane - tablica № 5 Pevzner. Prema njezinim propisima, potpuno dimljena, masna hrana, pržena i začinjena, uklanjaju se iz prehrane zaražene osobe. Svi proizvodi moraju biti kuhani, pečeni ili kuvani za par, dok su ostale vrste prerade zabranjene.

Koji su proizvodi dopušteni:

  • nemasno meso i riba;
  • krekeri i ustajali kruh;
  • maslac;
  • voće i povrće;
  • bilo koju kašu;
  • sirovi sir niske masnoće.

Čim se tretman završi, u prehranu treba uvesti vlaknaste proizvode: kupus, jabuke, sušene datulje, banane, marelice, šljive, kruške itd. Takvi proizvodi savršeno reguliraju protok žuči, što je vrlo važno nakon opistorchisa.

Što učiniti nakon liječenja opisthorchiasis

Da bi se to postiglo, osoba ponovno prolazi osnovne metode dijagnosticiranja parazita - koproskopija 3 puta i duodenalne intubacije, koja se provodi jednom. Sve ove studije potvrđuju činjenicu da je osoba potpuno slobodna od parazita.

NAŠI ČITATELJI PREPORUČUJEMO!

Kako bi se riješili parazita, naši čitatelji uspješno koriste Intoxic. Vidjevši popularnost ovog alata, odlučili smo ga ponuditi vašoj pozornosti.

Ako su rezultati pozitivni, ljekovite kokoši se riješiti invazija helminta. Budući da uništavanje i uklanjanje parazita ne jamči obnovu probavnog trakta, imunitet i hepatobilijarni sustav, kao i sustav mikrocirkulacije. Stoga, liječenju treba pristupiti sveobuhvatno, uz uzimanje različitih lijekova za takve unutarnje organe.

Najučinkovitiji narodni lijekovi za opisthorchiasis

U kombinaciji s terapijom lijekovima, učinak liječenja može se pojačati paralelnom uporabom narodnih lijekova. Tradicionalna medicina ima ogroman popis recepata za uništavanje i uklanjanje različitih vrsta crva. U liječenju opisthorchiasis će biti učinkovit: t

  • mlijeko s brezovim katranom;
  • biljka kantariona i infuzija;
  • laneno sjeme i prah klinčića;
  • jevrejska kora;
  • Biljna zbirka buhača, livadske djeteline i hiperkumije, to jest iz nje.

Unatoč činjenici da su recepti tradicionalna medicina, prije njihove primjene treba konzultirati svog liječnika. Postoji niz bolesti koje mogu biti u suprotnosti s primanjem određenih biljaka.

Kako izliječiti opisthorchosis folk lijekova?

Među najčešćim bolestima je opisthorchiasis. To se događa kada ličinke Metagonimusa upadnu u ljudsko tijelo. Ovaj tip crva obično parazitira u riječnim ribama, a ako se takav slučaj poslužuje za stolom, podleže nedovoljnoj toplinskoj obradi, zajamčena je infekcija. Ali to nije jedini način na koji crvi ove vrste mogu ući u tijelo: obično ribari daju malim ulovima sirove ribe svojoj mački. Ovo je još jedan put za ulazak larvi - od zaraženog ljubimca. Kako razlikovati da je to invazija helminta, a ne banalno trovanje?

Simptomi infekcije

Nažalost, simptomi opisthorchiasis su slični znakovima trovanja. Ovisno o stupnju infekcije same ribe, simptomi bolesti mogu se manifestirati na različite načine. Nasilna manifestacija javlja se nakon konzumiranja jako zaražene ribe. Ovo je:

  1. Proljev koji ne nestaje ni nakon uzimanja lijekova protiv prolaza.
  2. Abdominalna kolika.
  3. Opća slabost.
  4. Povraćanje.
  5. Osip na koži.
  6. Visok umor.
  7. Povećanje temperature.
  8. Zamagljena svijest na pozadini teških glavobolja.

Ličinke crva, koje uzrokuju opisthorchiasis, padaju na zidove tankog crijeva, ostaju tu da potpuno sazriju i daju potomstvo. Ali dok se to ne dogodi, vrlo je teško identificirati invaziju i čak svi gore navedeni simptomi ne jamče da će dijagnoza biti ispravno postavljena.

Uz spor tijek bolesti za mnogo godina ne manifestira se, ali crvi tijekom tog vremena mogu kretati kroz tijelo i ući u bilo koji organ. Sljedeći simptomi naznačit će gdje je parazit:

  1. Neurološki problemi.
  2. Bolest gušterače.
  3. Žutica.
  4. Poremećaji cirkulacije i drugi poremećaji u tijelu.

Nagađanje o tome što je uzrokovalo uzrok je vrlo teško nakon dugog vremenskog razdoblja i samo analiza može otkriti invaziju. Ako se bolest ne liječi, onda osoba ima bilijarni peritonitis, akutni pankreatitis, gnojni kolangitis i cirozu jetre. Oblik zaraze ugrožava čak i onkološkom dijagnozom.

Najopasniji s opisthorchiasis - prodiranje ličinki u mozgu ili srcu. To ne samo da uzrokuje nelagodu, nego može biti i po život opasno. Stoga, ako postoji pretpostavka da bi se mogle pojaviti infekcije s metagonimusom i pojaviti gornji simptomi, potrebno je odmah započeti borbu protiv crva.

liječenje

Farmaceutska industrija proizvodi samo jedan lijek koji može izliječiti opisthorchiasis. Ime mu je Biltricid. Može se pripisati samo liječniku nakon pregleda, a proces se može obaviti kod kuće. Ali ne sve: lijek je vrlo toksičan i uzima ga u bolesti mozga, srca i nekih drugih je neprihvatljivo.

No, tu je i ugodna informacija: možete obaviti liječenje opisthorchiasis narodnih lijekova. Popis tradicionalnih lijekova je dovoljno velik, tako da svatko može odabrati lijek koji je dostupan i prihvatljiv iz zdravstvenih razloga.

Breza tar

To je najučinkovitiji način prema liječnicima, a proces liječenja je vrlo jednostavan. Preporučuje se da se koristi samo za odrasle, jer je vrlo učinkovit alat. Trebate početi s jednom kapljicom lijeka, razrijeđenom u žlici mlijeka ili vode. Potrebno je uzeti prazan želudac. Dnevni broj kapi treba povećati za jedan dok njihov broj ne dosegne 20. Tada morate smanjiti jednu kap svaki dan, dosežući izvorni iznos. Cijeli proces je osmišljen za 40 dana.

Bolest se može liječiti katranom na drugi način, čime se količina lijeka ne povećava na 20, nego na 10 kapi, a zatim se postupno smanjuje na jednu.

Linden pepeo

Ovaj lijek nije manje učinkovit za katran od breze i može ga čak uzeti i djeca. Da biste pripremili lijek, morate zapaliti grane vapna, a nastali pepeo sakupiti i pohraniti u suhom spremniku. Ako se pojavi potreba (ili u svrhu profilakse), žlica pepela baci se u čašu kipućeg mlijeka. Kada se malo ohladi, dodajte malo prirodnog meda i dajte djetetu ili odrasloj osobi piće. Tada pacijent mora dobiti obrok. Pepeo lipe je potrebno liječiti najmanje dva tjedna.

Aspenska kora

Izvrsno uklanja crve i koralj krošnje, što se također smatra najbržim sredstvom.

Da biste pripremili lijek, potrebno je uzeti 10 jasenovih kori. žlice i bacite ih u kipuću vodu (1 litra). Odmah uklonite - kora treba kuhati 20-25 minuta. Nakon toga se izvarak od jasenove kore filtrira i ohladi. Recepcija je sljedeća: svakodnevno pijte izvarak kore od treseta prije jedenja žlice. Da biste se u potpunosti oslobodili crva, potrebno je 21 dan uzimati izvarak kore od treseta.

A za liječenje i prevenciju, možete koristiti drugi lijek iz Aspen kore - tinkture. Da biste pripremili lijek, morate uzeti pola litre votke i 50 grama praha pepela iz krošnja. Sve temeljito promiješajte i ostavite da se prolije dva tjedna. Preporučljivo je protresti infuziju svaka dva do tri dana. Sada ostaje pritisnuti i možete početi liječiti bolest lijekom. Upotreba lijekova sljedeća:

  1. U pola čaše vode ulijte žlicu tinkture kore od pepela i popijte prije jela.
  2. Isto činite dnevno prije obroka tri tjedna.
  3. Nakon mjesec dana medicinski događaj se ponavlja.

Prema ocjenama, tretman s koraljnom korom vrlo je učinkovit i potpuno siguran. Naravno, tinktura se može koristiti samo za liječenje odraslih osoba, ali juha se može davati djeci, samo se doza treba smanjiti 2-3 puta, ovisno o dobi djeteta.

Što je važno, uporaba lijeka je učinkovita za bilo koju vrstu helmintiaza. A ako koristite lijek iz kore od jasika s preparatima za obnavljanje jetre, ne samo da ćete moći izliječiti pacijenta, već će imati i blagotvoran učinak na cijelo ljudsko tijelo. Štoviše, to se događa bez obzira na zdravstveno stanje osobe ili njegove dobi.

Češnjak, klinčić, laneno sjeme

Recenzije na različitim tematskim forumima sadrže mnogo pohvalnih riječi o tim pripremama. Liječnici potvrđuju da su ti alati doista vrlo učinkoviti. Štoviše, češnjak se bori ne samo s parazitima raznih vrsta i vrsta, nego i uništava bakterije i infekcije, što može biti uzrok mnogih bolesti. No, u borbi protiv opisthorchiasis bolje je kombinirati ga s klinčićima.

Da biste pripremili lijek za crve, trebate:

  1. Uzmite 3-4 mljevenog češnjaka.
  2. Ulijte čašu mlijeka.
  3. Zagrijte.
  4. Dodajte klinčiće s hranom (4-5 komada).
  5. Sve kuhajte nekoliko minuta.
  6. Hladi, procijedi.
  7. Pijte prije jela.
  8. Ponovite ovo tri puta dnevno.
  9. Trajanje liječenja je 10 dana.

rusa

Sve navedene metode liječenja bile bi nepotpune bez spominjanja ove biljke. Pripremite lijek iz rusa tako da:

  1. Svježe listove oprati, usitniti.
  2. Količina trave je oko čaše.
  3. Dodajte silicij, prilično malo.
  4. Zamotajte u gazu.
  5. Smjesu stavite u staklenu posudu.
  6. Sipajte sav serum - oko 2 oh.
  7. U posudu dodajte 2 žlice vrhnja, čašu šećera.
  8. Držite smjesu na tamnom mjestu najmanje dva tjedna. Za to vrijeme mora se često miješati.
  9. Popijte ½ šalice prije jela. Liječenje je završeno kada lijek nestane.

Možete koristiti klinčić s lanenim sjemenom. Morate uzeti pola kilograma sjemena i 10 puta manje klinčića. Smrvite sve mlinom i dobro promiješajte. Upotreba alata je dodavanje praška u hranu ili u čistom obliku. Po danu, ne uzeti više od 25 grama. Vrijeme liječenja je mjesec dana. Shema je sljedeća: 3 dana za piće, tri dana odmora.

Biljni lijek

Savršeno se nosi s crvima i biljnim pripravcima. Štoviše, sposobni su istjerati parazite, a više - vratiti organe koji su oštetili crve. Ne podliježe nikakvom lijeku na kemijskoj osnovi.

Ovdje je jedna od naknada:

  1. Uzmi 50 grama biljnog pelina i timijana. Pripremite još 100 grama cvjetova buhača, djeteline i gospine trave. Također je potrebno i sjemenke bundeve u količini od 20 grama. Trebali bi biti zeleni.
  2. Sve samljeti, dobro promiješati.
  3. Litar kipuće vode sipati 4 tbsp. prah.
  4. Nakon što lijek traje 4 sata, procijedite ga.
  5. Pijte pola čaše svaki dan.
  6. Razdoblje liječenja je najmanje šest mjeseci. To je ono što je potrebno za liječenje svih komplikacija.

dijeta

Ako ne obratite pozornost na ovu točku, ali nitko ne može u potpunosti riješiti parazita. Stoga, obratite pozornost na svoju prehranu. Trebat će:

  1. Zamijenite slatkiše šljivama i jabukama.
  2. Pijte kefir, jogurt za obnavljanje mikroflore u crijevima. Svježe mlijeko se ne preporučuje.
  3. Isključiti pržene, dimljene, kobasice, majonezu.
  4. Jedite sirova jaja, kiseli kupus i krastavce.
  5. Uvesti više povrća i voća u prehranu.